23 Μαρ 2017

Your Face Sounds Familiar | Αυτοί είναι οι παίκτες που θα δούμε στο show του Ant1!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις του Αnt1 με τoυς celebrities που πρόκειται να...
διαγωνιστούν στο αγαπημένο show μιμήσεων «Your Face Sounds Familiar» !
Οι ιθύνοντες του σταθμού του Αμαρουσίου καθώς και οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες συζητήσεις με εκείνους που πρόκειται να δούμε στο show, ενώ φαίνεται πως αναζητούν ακόμη μερικά νέα ονόματα.
Τελευταία προσθήκη στη λίστα των διαγωνιζόμενων που θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι είναι η Σαμπρίνα, ενώ από τον χώρο του τραγουδιού πολύ κοντά στο τελικό ναι είναι ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο Άρης Μακρής.
Από το χώρο της υποκριτικής δυνατή υποψηφιότητα είναι αυτή του Γιάννη Χατζηγεωργίου, ενώ σχεδόν βέβαιες θεωρούνται οι συμμετοχές των Θανάση ΒισκαδουράκηΜαριέλας ΣαββίδουΔημήτρη ΜακαλιάΑντιγόνης Ψυχράμη και Κόνι Μεταξά.
Λογικά τα πρόσωπα που θα διαγωνιστούν όπως φαίνεται θα είναι 10 και όχι 12 ή 14 που έγινε τις προηγούμενες χρονιές. Παρόλ’ αυτά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε και την Παρθένα Χοροζίδου και τον Πρόδρομο Τουσουνίδη.
Στην κριτική επιτροπή αναμένεται να καθίσουν ο Σταμάτης Φασουλής, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Έλλη Κοκκίνου και ο Νίκος Μουτσινάς ενώ η πρεμιέρα πρώτα ο Θεός θα πραγματοποιηεί την Κυριακή 23 Απριλίου!
mikrofwno.gr


loading...